OTROŠKI AVTOSEDEŽ SANDER

169.00

Avtosedež Lionelo Sander

Kategorija od 0 – 36 kg

Lionelo Sander avtosedež združuje dva sedeža v enem. Izdelan je iz udobnega, mehkega materiala. Otrok je nameščen v varnem, sedečem ali ležečem položaju. Za zagotavljanje še večjega udobja, je mogoče sedežu prilagoditi višino naslonjala. Glede na velikost otroka je mogoče sedež nastaviti v 4 različne položaje. Sedež je vrtljiv za 180°, kar omogoča potovanje otroka v obeh smereh.

 

Počisti

Opis

Opremljen je s pet-točkovnim varnostnim pasom, ki se uporablja do otrokove teže 15 kg. Ko otrok preraste to težo, se pas enostavno umakne in se uporabi avtomobilski varnosti pas. Izbirate lahko med pritrditvijo z avtomobilskim varnostnim pasom, ali z ISOFIX varnostnim sistemom. Zahvaljujoč nastavljivemu vzglavju, varnosti pas lahko vedno nastavljate, glede na otrokovo višino, tako da bo pas vedno optimalno nastavljen in bo vedno speljan mimo otrokovega vratu. Avtosedež ima izboljšano stransko zaščito ter udobno naslonjalo za roke.

 

Lionelo Sander avtosedež združuje dva sedeža v enem. Otroci od rojstva do približno 15–18 mesecev starosti (oz. do 13 kg) morajo imeti sedež nameščen vzvratno, saj tako zagotavlja povečano zaščito in podporo glavi ter vratu, pri večjih otrocih pa sedež namestite v smeri vožnje.. Odlikuje ga Isofix sistem pritrditve, ki poleg izjemne varnosti nudi tudi popolnoma preprosto namestitev.

 

Avtosedež je izdelan iz udobnega, mehkega materiala. Otrok je nameščen v varnem, sedečem ali ležečem položaju. Za zagotavljanje še večjega udobja, je mogoče sedežu prilagoditi višino naslonjala. Glede na velikost otroka je mogoče sedež nastaviti v 4 različne položaje. Sedež je vrtljiv za 180°, kar omogoča potovanje otroka v obeh smereh. Na rokah in med nogami otroka so udobni zaščitni trakovi. Varnostni pas sedeža je podložen, tako da otroka ne tišči.

 

PODATKI :

Primerno za otroke: 0 – 36 kg

Namestitev: naprej, obrnjen nazaj

Garancija: 60 mesecev

 

Dodatne informacije

Barve

Roza, Turkizni, Bež, Sivi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OTROŠKI AVTOSEDEŽ SANDER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja